"Kramarića možemo zadržati samo ako ga svežemo!"

Predsjednik Rijeke za talijanske medije

"Kramarića možemo zadržati samo ako ga svežemo!"

Andrej Kramarić zaludio je talijanske klubove sjajnim partijama koje već dugo pruža za Rijeku. U 23 utakmice ove sezone, Kramarić je postigao 22 gola što je izmamilo pažnju milanskih velikana, Intera i Milana.

"Kramarića možemo zadržati samo ako ga zavežemo", rekao je u šaljivom tonu predsjdnik Rijeke, Damir Mišković, za talijanski Calciomercato. Ali, bio je i objektivan i realan, jer je teško očekivati da sjajni napadač ostane na Kantridi i u sljedećoj sezoni.

Kramarić je, pak, čvrsto na zemlji i uopšte se ne opterećava odlaskom iz Rijeke.

"Ne zamaram se transferom. U Rijeci mi je sasvim dobro, ali moguć je odlazak. Znam da me traže Inter i Milan i to je sjajno, ali vidjet ćemo. Ne znam govoriti talijanski, ali poznat sam po tome da brzo učim", zaključio je 23-godišnji napadač Rijeke i hrvatske reprezentacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.