Krasić: Nije istina da ću u Partizan

Bivši igrač Juventusa

Krasić: Nije istina da ću u Partizan

Miloš Krasić, bivši reprezentativac Srbije, demantovao je špekulacije medije da je u pregovorima sa beogradskim Partizanom. 

Ovaj vezni igrač je od 2012. godine član turskog Fenerbahčea, no u klubu iz Istanbula nema značajnu ulogu i već se uveliko govori o njegovom odlasku. Navodno, najveći interes za usluge Krasića pokazao je Partizan. 

"Nije mi nepoznata priča u vezi Partizana, ali u ovom trenutku nema nikakve istine u tome. Sa čelnicima kluba nisam u kontaktu", kazao je Krasić, te se osvrnuo na svoju situaciju u Fenerbahčeu.

"Uskoro se očekuju neka dešavanja u klubu, doći će novi trener i onda će biti jasnije šta može da se očekuje. Tu sam za sada, nadam se da će konačno da mi svane i da ću doći do rješenja kojim bi se vratio na teren i pokazao da nisam zaboravio igrai fudbal", riječi su Krasića. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Inače, Krasić je karijeru počeo u Vojvodini iz Novog Sada i tokom dosadašnje karijere imao je čast nastupati i za Juventus. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.