Kroos: Imamo tim koji može pobijediti svakoga

Fudbaler Real Madrida

Kroos: Imamo tim koji može pobijediti svakoga

Njemački reprezentativac Toni Kroos poručio je navijačima Real Madrida da zaborave na prošlu sezonu.

Kroos, koji je u Real Madrid stigao prošle godine iz Bayerna, smatra da njegov tim pod vodstvom Rafaela Beniteza može osvojiti sve trofeje u 2016. godini. 

"Moja odluka da dođem u Madrid nakon osvojenog Svjetskog prvenstva je bila prava, ubijeđen sam u to. Prva godina u Realu je bila sjajna, ali se nadam da će titule doći u narednim sezonama. Imamo tim koji može da pobijedi svakoga", izjavio je Kroos za španski AS. 

Vrijedi istaći da je Kroos prošle sezone odigrao 55 utakmica za "kraljevski klub" i pritom postigao dva pogotka, a tokom karijere još je nastupao za Bayer Laverkusen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti