Kroos: Mnoge ekipe bi voljele biti u ovakvoj krizi
Foto: EPA

Kroos zadovoljan

Kroos: Mnoge ekipe bi voljele biti u ovakvoj krizi

M. Šljivak

Toni Kroos je odradio odličan posao na sredini terena u susretu sa Schalkeom.

Kroos je očekivao da će Schalke igrati defanzivno...

"Očekivalo smo da će Schalke igrati ovako defanzivno. Postigli smo pogotke u pravo vrijeme i možemo biti zadovoljni rezultatom", rekao je Kroos, koji smatra da je Real igrao ljepši fudbal u prvom dijelu sezone.

"Vjerovatno smo igrali ljepši fudbal u prvom dijelu sezone, ali ako ljudi kažu da smo u krizi, vjerujem da bi mnogi timovi voljeli biti u ovakvoj krizi", zaključio je Kroos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.