Kroos odabrao dva igrača Reala za reprezentaciju Njemačke

Među njima nema Ronalda

Kroos odabrao dva igrača Reala za reprezentaciju Njemačke

Njemački fudbaler Toni Kroos važi za jednog od najbitnijih fudbalera Real Madrida.

Kroos je prije povrede bio najbolji asistent La Lige, a da uživa igrati sa Lukom Modrićem u veznom redu Reala dobro je poznata stvar.

Njega su novinari upitali kojeg bi fudbalera Reala volio vidjeti u reprezentaciji Njemačke, a on se nije mogao odlučiti za jednog pa je odabrao dvojicu.

"Mogu li izabrati dvojicu? Onda su to Luka Modrić i Gareth Bale. Zabavno je igrati uz Luku. Kliknuli smo od prvog dana. Mi smo ljudi s vrlo sličnim razmišljanjem, ali različitim stilom igranja zbog čega se sjajno nadopunjavamo. Gareth je pak pravo oružje s takvom brzinom, tom ljevicom i igrom glavom", rekao je Kroos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zanimljivo, iako je imao priliku čak dvojicu fudbalera izabrati, Kroos se nije odlučio za vjerovatno najboljeg fudbalera svijeta u ovom trenutku Cristiana Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi