Kroos: Znamo sve o Realu, probat ćemo dati gol ili dva

Bayern gostuje u Madridu

Kroos: Znamo sve o Realu, probat ćemo dati gol ili dva

E. Škorić

U redovima Bayerna svjesni su da je Real Madrid jedan od najnezgodnijih protivnika u ovom trenutku.

Bavarski gigant nastoji da izbori još jedno finale, te odbrani naslov evropskog prvaka, ali najprije mora da eliminiše Real Madrid predvođen Cristianom Ronaldom.

"Ne mislim da će Real biti u stanju iznenaditi nas. Naš trener zna sve o Realu i dao nam je puno savjeta. No, oni (Realovi igrači) individualnim kvalitetom mogu svakome nauditi, čak i ako ne rade nešto posebno Mogu biti opasni i bez iznenađenja", rekao je veznjak Bayerna Toni Kroos za Bild, dodavši:

"Real je među najboljim klubovima na svijetu kada je u pitanju individualna kvaliteta. Ne smijemo niti na jednu sekundu izgubiti fokus".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Potreban nam je dobar rezultat u gostima i tražit ćemo da zabijemo gol ili dva. Dat ćemo sve od sebe da odemo u finale. Niko ne treba da brine zbog toga", dodao je Kroos.


Susret Reala i Bayerna igra se večeras s početkom u 20:45 sati na Santiago Bernabeu u Madridu, a uzvrat je šest dana kasnije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.