Krstajić: Zadovoljan sam i ponosan na igrače

Predsjednik Radnika

Krstajić: Zadovoljan sam i ponosan na igrače

Zadovoljstvo nakon ostvarenog rezultata u Bugarskoj nije skrivao ni Mladen Krstajić.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je svojim dolaskom na čelo kluba preporodio Radnik i jedan je od najzaslužnijih za to što je bijeljinski klub danas odigrao prvu evropsku utakmicu u svojoj historiji. 

"Zadovoljan sam što se tiče same utakmice i odnosa igrača prema utakmici. Očekivao sam tvrdu utakmicu, bila je dosta izjednačena, a propuštene šanse Obradovića su sastavni dio ove igre. Iduće sedmice ćemo imati u Banja Luci težak posao, no ova ekipa ima snage da napravi historijski rezultat", kazao je predsjednik Radnika.

Krstajić dodaje da je ponosan na svojeigrače. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mogu biti ponosan na igrače jer su na terenu bili kao jedno. To ih je i krasilo posljednjih godinu dana koliko sam ovdje u Radniku. Biće dosta teško u revanšu, ali nadam se da će doći naši građani iz Bijeljine da nas podrže", dodao je na kraju Krstajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi