Krstanović potpisao za Lokomotivu
Foto: NK Lokomotiva

Zvanično na Kajzerici

Krstanović potpisao za Lokomotivu

Ivan Krstanović potpisao je danas ugovor sa Lokomotivom. 

Nakon što je prošle sedmice na veliko iznenađenje raskinuo ugovor sa Širokim Brijegom, Krstanović se odlučio vratiti na hrvatske terene i u narednih godinu dana će nositi dres Lokomotive.

Lokomotiva je ovom stasitom napadaču peti HNL klub u karijeri, a ranije je, podsjećamo, još igrao za Dinamo, Rijeku, Zagreb i Zadar.

Vrijedno pomena je i to što se Krstanović nalazi na 13. mjestu vječne ljestvice strijelaca HNL-a sa postignutih 70 golova.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Uvjereni smo kako će Krstanović svojim bogatim iskusvom, igrom i golovima doprinijeti uspjehu Lokosa. Krle, dobrodošao", saopštili su s Kajzerice. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije