Kapiten Metalurga

Krstev: Plasman u naredno kolo bio bi historijski rezultat

Igra izabranika Srgjana Zaharievskog u mnogo će zaviti i od igre njegovog najiskusnijeg igrača, kapitena ekipa Mileta Krsteva.

Kapiten skopskog sastava očkuje da bi njegov tim u revanš susretu sa Željezničarom mogao napraviti historijski rezultat.

"Baš kao što je rekao i šef stručnog štaba osjećamo se jako prijatno ovdje u Sarajevu, sjajno smo primljeni. Što se tiče utakmice, mislim da ako odigramo borbeno i smjelo, s boljom koncentracijom u napadu možemo postići koji gol i plasirati se u naredno kolo. To bi za nas bio jedan historijski uspjeh. Mi vjerujemo u to i nadamo se da ćemo postići gol koji će na odvesti u sljedeće kolo", rekao je kapiten Metalurga, Mile Krstev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.