Krstović: Željo je u našem rangu
Foto: vijesti.me/Savo Prelević

Mladi napadač Zete poručio

Krstović: Željo je u našem rangu

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara sutra na Grbavici igraju meč prvog pretkola Evropske lige protiv crnogorske Zete.

Igrači Zete danas su doputovali u Sarajevo i večeras će na Grbavici odraditi posljednji trening pred sutrašnji meč. Mladi napadač crnogorskog kluba Nikola Krstović za cg-fudbal izjavio je da vjeruje da njegova ekipa u Sarajevu može ostvariti pozitivan rezultat pred revanš meč.

"Očekuje nas težak meč, biće uzavrela atmosfera na Grbavici. Njihovi navijači prave odličan ambijent i to je jedina prednost Željezničara u ovom trenutku. Oni su našeg ranga, tako da očekujem da nijanse odluče pobjednika", rekao je Krstović, te dodao: 

"Nadam se da ćemo prikazati igru iz pripremnih mečeva, kao i utakmica iz prošle polusezone. Smatram da imamo kvalitet da se u Golubovce vratimo sa pozitivnim rezultatom".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi