Krunić se povrijedio na treningu, upitan za Pescaru
Foto: EPA

Bh. reprezentativac iz Empolija

Krunić se povrijedio na treningu, upitan za Pescaru

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić upitan je za utakmicu koju će njegov Empoli za vikend igrati protiv Pescare.

Krunić je jučerašnji trening napustio zbog povrede, kada je osjetio bol u predjelu lijevog bedra.

U narednim danima će biti obavljeni detaljni ljekarski pregledi nakon čega će biti poznato koliko će tačno bh. veznjak izbivati sa terena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Empoli će predstojeći meč protiv fenjeraša Pescare biti od velike važnosti, jer bi pobjegom prekinuo crni niz od pet uzastopnih poraza i ostao u sigurnoj zoni, a možda i povećao bodovnu prednost u odnosu na konkurente.

Empoli trenutno ima 22 boda i 17. je na tabeli, a u leđa mu gledaju Crotone sa 17, Palermo sa 15 i Pescara sa 13 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije