Krunić strijelac u golijadi Empolija

Empoli savladao Cesenu

Krunić strijelac u golijadi Empolija

Bh. nogometni reprezentativac Rade Krunić postigao je gol u današnjoj pobjedi Empolija nad Cesenom. 

Krunićev Empoli je u okviru 15. kola italijanske Serie B na domaćem terenu savladao Cesenu rezultatom 5:3, a samo jedan od ukupno osam golova na utakmici viđen je u prvom poluvremenu utakmice. 

Empoli je zahvaljujući pogotku Donnarumme na odmor otišao s prednošću od 1:0, da bi potom u nastavku, tačnije u 59. minuti, isti igrač udvostručio vodstvo. 

Caputo je u 72. minuti postigao gol za vodstvo Empolija od 3:0, ali svega četiri minute kasnije stigao je odgovor gostiju kada je Fazzi smanjio prednost.

Do kraja meča viđena su još četiri pogotka, po dva na obje strane, a posljednji za Empoli bio je djelo našeg Krunića kojem je to bio drugi gol u novoj sezoni. 

Nakon ove pobjede Krunićev Empoli se nalazi na šestoj poziciji u Seriji B. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi