Kruse se vratio, Borussija obavila lakši trening

Borussija trenirala

Kruse se vratio, Borussija obavila lakši trening

M. Šljivak

Ekipa Borussije iz Moenchengladbacha obavila je danas lakši trening pred utakmicu sa Sarajevom koja se igra u četvrtak.

Tim iz Moenchengladbacha iz glavnog grada Bosne i Hercegovine donosi prednost od 3:2, ali u ovom timu ne prepuštaju ništa slučaju, te su danas obavili samo lakši trening, kako bi fudbaleri što svježiji ušli u meč s FK Sarajevo.

Ono što trenera Borussije izuzetno raduje je povratak treninzima Maxa Krusea. On se nakon operacije mokraćnih kanala vratio punom treningu, te bi trebao biti spreman za meč s bh. timom.

Interesantno je da su defanzivni igrači Borussije odradili nešto kraći trening, dok je ostatak ekipe odradio puni trening.

Susret Borussije i Sarajeva igra se u četvrtak u Moenchengladbachu s početkom od 20:45...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.