Krychowiak nakon jedne sezone napušta PSG?

Želi ga Inter

Krychowiak nakon jedne sezone napušta PSG?

E. Čaušević

Poljski reprezentativac Grzegorz Krychowiak na kraju prošle sezone napustio je Sevillu i svoju karijeru je nastavio u dresu PSG-a.

Krychowiak je prošlog ljeta imao dosta ponuda, a najviše se špekulisalo da će u Arsenal. Ipak, poljski fudbaler je na kraju odlučio da potpiše za PSG i čini se da je donio pogrešnu odluku.

Od dolaska na Park Prinčeva ovaj fudbaler je odigrao samo 11 utakmica u domaćem prvenstvu, te uglavnom mečeve počinje sa klupe za rezervne igrače. Iako je u PSG stigao tek pred početak ove sezone već se špekuliše da i na ljeto mogao spakovati svoje kofere.

Italijanski mediji prenijeli su da je interes za ovog igrača pokazao Inter, te da su kontakti već ostvareni. Navodno, Inter je spreman platiti oko 25 miliona eura za ovog 27-godišnjeg veznog igrača.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi