Kuckin projektil zaledio tribine, Trabzon ipak izgubio
Foto: Screenshot

Goztepe bolji od Trabzonspora

Kuckin projektil zaledio tribine, Trabzon ipak izgubio

Goztepe je na svom stadionu ugostio Trabzonspor i uspio ostvariti veliku pobjedu rezultatom 3:2.

Ipak, sami start utakmice nije mogao pružiti puno optimizma domaćinima. Igrala se 10. minuta kada je Juraj Kucka uputio pravi projektil s 30-ak metara i doveo svoju ekipu u prednost.

Ipak, domaćini ubrzo stižu do prokreta. Bignol u 26. i Ghilas u 44. minuti pogađaju za 2:1, ali ni vodstvo Goztepea nije dugo trajalo jer je Rodallega u trećoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena poravnao na 2:2.

Drugo poluvrijeme donijelo je dosta sporiji ritam utakmice, a Goztepe je do tri boda došao preko Adisa Jahovića koji je pogodio u 67. minuti za konačnih 3:2.

Turska Super liga, 3. kolo, subota:

Bešiktaš - Bursaspor 2:1

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor 1:1

Goztepe - Trabzonspor 3:2

Kayserispor - Osmanlispor 2:2



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi