Kuhar Ibiševića i saigrače "istjerao" iz hotela

Švabe morale napustiti hotel

Kuhar Ibiševića i saigrače "istjerao" iz hotela

Fudbaleri njemačkog bundesligaša Stuttgarta, u čijim nastupa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, morali su u subotu oko 10 sati napustiti hotel u kojem su odsjeli pred gostovanje kod Augsburga.

Dok su se Ibišević i saigrači odmarali i pripremali za važnu utakmicu u borbi za opstanak u društvu najboljih njemačkih klubova u hotelu "Drei Mohren” oglasio se protupožarni alarm, pa su svi gosti hotela morali napustiti svoje sobe.

Nešto kasnije je policija saopštila da nekoliko minuta poslije 10 sati u pomenutom hotelu s četiri zvjezdice aktiviran protupožarni alarm.

"Krivac" za aktiviranje alarma bio je kuhar koji je očito zanemario posudu u kojoj je ključala voda koja je dostigla Temperatur dovoljno da pokrene alarm. Nakon intervencije koja je trara deset minut vatrogasci su dali zeleno svjetlo gostima da se vrate u svoje sobe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Požarne" situacije popularne Švabe prate gotovo cijelu sezonu, a pitanje je hoće li uspješni "vatrogasac" iz prošle sezone, Huub Stevens, i ove sezone uspjeti spasiti Stuttgart od ispadanja u Cvajtu ostaje da se vidi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.