Kukoč poručio Kovaču: Ako me ne pozoveš, igrat ću za Bugare

Fudbaler bugarskog CSKA

Kukoč poručio Kovaču: Ako me ne pozoveš, igrat ću za Bugare

Hrvatski internacionalac koji nosi dres bugarskog CSKA, Tonči Kukoč, u posljednje vrijeme pažnju javnosti skreće sa svojim nesvakidašnjim izjavama.

Nakon što se nudio Niki Kovaču izjavama da je najbolji lijevi bek u Hrvatskoj te da golove kakve zabija Leovac, on daje narančama, Kukoč je ovaj put bugarskim novinarima izjavio nešto novo. 

"Ako me izbornik Niko Kovač ne pozove za utakmicu protiv Italije, igrat ću za Bugarsku! To je moja definitivna odluka. Sigurno me neće zvati jer su svi svjesni da pričam istinu", rekao je Kukoč, uskoro novi bugarski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.