Kurzawa: Želimo završiti sezonu bez ijednog poraza

Defanzivac PSG-a puca na visoko

Kurzawa: Želimo završiti sezonu bez ijednog poraza

Defanzivac PSG-a Layvin Kurzawa ima visoke ciljeve u ovoj sezoni francuske Ligue 1.

Njegovom klubu ide sjajno i pitanje je samo s koliko će bodova prednosti u odnosu na drugoplasirog Parižani osvojiti titulu. Ipak, titula nije jedini cilj koji je pred sebe postavio mladi bek PSG-a.

"Trebamo se potruditi da ostanemo neporaženi u ovoj sezoni. Želimo to svim srcem i dat ćemo maksimum da završimo sezonu bez poraza", rekao je Kurzawa, te dodao:

"Znam da će biti i teških momenata, ali mislim da imamo ekipu koja je u snagu pobijediti svaku nevolju. Nekad ćemo se morati zadovoljiti i remijem, makar to bilo i u Parizu".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG nakon 15 kola zauzima prvo mjesto sa 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Caen. Parižani su do sada upisali 13 pobjeda i samo dva remija, uz gol razliku 37:8.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.