Kuyt: Pogba je vrištao na svoje saigrače

Detalji iz svlačionice

Kuyt: Pogba je vrištao na svoje saigrače

Feyenoord je u 1. kolu Evropske lige napravio iznenađenje savladavši Manchester United (1:0). 

Za jedini pogodak na utakmici se pobrinuo veteran Dirk Kuyt, koji je otkrio da je za vrijeme prvog poluvremena čuo vrištanje Paula Pogbe u svlačionici. Francuz je bio frustriran nedostatkom igre i kreativnosti u njegovom timu. 

"Tokom prvog poluvremena sam čuo jedino Pogbu koji se derao i galamio na svoje saigrače. A na poluvremenu je bio još glasniji. Vrištao je na njih, prigovarao za stvari koje nisu bile dobre u igri", kazao je Kuyt i potom otkrio recept za pobjedu protiv Manchester Uniteda. 

"Sa Manchester Unitedom je lako, oni znaju da igraju samo na jedan način, da čekaju kontru. Zbog toga smo se mi zatvorili i čekali šansu. Svako ko tako igrati protiv njih može da se nada uspjehu", tvrdi Kuyt. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogbina nervoza tokom utakmice pokazuje da mu smetaju kritike. Iako je tek stigao, stalno se upire prstom u njegovu cijenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi