Kuzmanović: Pokazali smo da smo bolji tim od Zarije

Optimista pred revanš

Kuzmanović: Pokazali smo da smo bolji tim od Zarije

Svoj debi u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo na posljednjoj utakmici protiv Zarije upisao je i mladi reprezentativac BiH Mićo Kuzmanović, koji je u ovom prelaznom roku stigao u bordo klub.

Kuzmanović je u igru ušao u drugom polvuremenu utakmice u Moldaviji i ostavio je jako dobar utisak. Svojim prodorima po lijevoj strani napravio je mnoge probleme odbrani kluba iz Moldavije, a za zvaničnu web stranicu kluba je najavio uzvratnu utakmicu.

"Što se tiče priprema za nadolazeći susret, one teku u najboljem redu. Atmosfera na treniznima je odlična i spremamo za ovaj uzvratni susret na Koševu. Lično se radujem utakmici jer je prva za mene na našem stadionu pred domaćin navijačima i vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat. Pokazali smo u Moldaviji da smo bolji protivnik i želimo to potvrditi na našem terenu", rekao je Kuzmanović, dodavši:

"Nadam se da će tribine stadiona biti dobro ispunjene i pozivam naše navijače da dođu u što većem broju. Mi ćemo dati sve od sebe od prve minute za dobar rezultat i prolazak u narednu rundu takmičenja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sarajevo dočekuje Zariju u četvrtak u 20 sati na Koševu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi