Kvesić u Antalyasporu trenirao zajedno sa Eto'om

Odradio prvi trening

Kvesić u Antalyasporu trenirao zajedno sa Eto'om

Josip Kvesić danas je odradio prvi trening sa svojim novim klubom Antalyasporom. 

Turski prvoligaš je pod vodstvom pomoćnog trenera Gokhana Kilavuza nastavio pripreme u Afyonkarahisaru, a zajedno sa doskorašnjim fudbalerom Željezničara trenirao je i slavni Samuel Eto'o.

Na današnjem treningu bili su prisutni i brojni navijači Antalyaspora, koji su ovacijama pozdravili golove kamerunskog napadača u skraćenoj utakmici. Nakon treninga upriličeno je kratko druženje i fotografisanje sa fudbalerima. 

Inače, Kvesić je sa Antalyasporom potpisao ugovor u trajanju od četiri godine i njegovom bivšem klubu Željezničaru pripalo je obeštećenje u iznosu od 100.000 eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.