Kvržić produžio saradnju sa Rijekom
Foto: EPA

Na Rujevici do 2020.

Kvržić produžio saradnju sa Rijekom

Prvenstvenu pauzu čelnici Rijeke iskoristili su za završne pregovore i produženje saradnje sa Zoranom Kvržićem. 

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je, kako prenose riječki mediji, ovjerio novu saradnju sa aktuelnim prvakom Hrvatske i na Rujevici bi se prema ugovoru trebao zadržati do ljeta 2020. godine. 

Prethodni ugovor Kvržiću je isticao sljedećeg ljeta, a u klubu su proteklom periodu uložili značajne napore kako bi se postigao dogovor. 

Kvržić je, inače, po stažu jedan od najstarijih prvotimaca Rijeke. Ove sezone se nametnuo treneru Matjažu Keku i odigrao je gotovo sve utakmice u prvenstvu, postigavši pritom jedan gol uz tri asistencije. 

Bh. fudbaler je u Rijeku stigao 2013. godine iz Osijeka. Kroz dosadašnju karijeru igrao je još za Proleter, HAŠK, Speziju i Sheriff. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi