Kvržić razočaran: Nisam sretan u Speziji!

Bivši bh. reprezentativac

Kvržić razočaran: Nisam sretan u Speziji!

Zoran Kvržić, donedavni bh. reprezentativac, u januarskom prijelaznom roku stigao je u redove italijanske Spezije.

Iako je sa asistencijama svoju epizodu u Speziji otvorio na najbolji mogući način, nakon dva mjeseca govor tijela sugerisao je - razočaranje.

"Da sam prezadovoljan u Speziji, baš i nisam. S Rijekom sam postigao sve što sam mogao postići, više se nije moglo. Stoga sam trebao pronaći novu sredinu, ali ispostavilo se da to nije trebalo biti ovo", kazao je Kvržić, koji je potom dodao:

"Ovdje se igra drugačiji stil igre, mnogo više orijentacije na odbranu. Definitivno ovdje nisam sretan, iako mnogo razgovaram sa trenerom Bjelicom. Mislim da me on baš i ne vidi ovdje, tako da izdržat ću još malo i krenuti dalje. Odnos je korektan, on svoj dio posla radi sa 100% mogućnosti, ja svoj dio posla također obavljam besprijekorno. Samo očito nisam dio njegove vizije i to je to."

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kvržić za Speziju nastupa kao posuđen igrač Rijeke, a u dosadašnjem dijelu prvenstva u Seriji B upisao je dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.