Labbadia: Oštećeni smo, Spahić nije krivac

Trener HSV-a nakon poraza

Labbadia: Oštećeni smo, Spahić nije krivac

Fudbaleri Hamburger SV-a su poraženi u današnjoj utakmici 3. kola protiv Kölna (2:1), iako su golom Holtbyja imali vodstvo početkom drugog poluvremena. 

Sve je u krivom pravcu otišlo kada je zbog sudijske greške isključen bh. reprezentativac Emir Spahić, a napravljeni jedanaesterac nakon utakmice prokomentarisao je i trener Bruno Labbadia. 

"To je bila notorna greška. Nije mi svejedno, oštećeni smo barem za jedan bod", kazao je trener Hamburger SV-a.

Iskusni Spahić je crveni karton dobio u 79. minuti pri rezultatu 1:1 i na ponovljenom snimku jasno je vidljivo da je sudija pogriješio. Da prekršaja nije bio složio se i trener gostiju.

"Ne bih rekao da je prekršaj Spahića bio za jedanaesterac", riječi su Stögera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon današnjeg poraza Hamburger SV se nalazi na desetoj poziciji sa tri osvojena boda, koliko još imaju Ingolstadt i Mainz. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.