Lacazette izabrao svoj tim iz snova
Foto: EPA

Kakav bi to tim bio...

Lacazette izabrao svoj tim iz snova

E. Čaušević

Francuski napadač Alexandre Lacazette ovog ljeta je odlučio napustiti Lyon i svoju karijeru nastaviti u Arsenalu.

Mnogi su mišljenja da je Lacazette pravo pojačanje za Topnike, te da bi on konačno mogao da bude dostojna zamjena za legendarnog Thierryja Henryja. Ovaj napadač ne krije da mu je upravo Henry idol, te da će učiniti sve da opravda očekivanja na Emiratesu.

Lacazette je u jednom od razgovora za engleske medije odlučio otkriti i koji igrači čine njegov tim iz snova. U toj ekipi dominiraju igrači Barce i Reala, a mjesto su našle i legende Arsenala, te Juventusa.

Tim iz snova Lacazettea: Buffon, Dani Alves, Umtiti, Ramos, Marcelo, Iniesta, Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Messi, Henry.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi