Lacazette moguća ljetna transfer bomba

Liverpool i Arsenal žele francuskog napadača

Lacazette moguća ljetna transfer bomba

A. Beganović

Francuski napadač Alexandre Lacazette u samom finišu prelaznog roka mogao bi promijeniti klub.

Sjajni napadač Lyona dugo vremena se povezivao s brojnim engleskim klubovima, no kada je početkom avgusta potpisao novi ugovor sa francuskim klubom činilo se da od njegovog transfera neće biti ništa.

Međutim, danas stvari izgledaju mnogo drugačije, odnosno otočki mediji pišu da Arsenal i Liverpool još uvijek nisu odustali od napadača Lyona te da će ga do zatvaranja prelaznog roka pokušati dovesti.

Konkretnijih informacija za ovaj transfer nema. Još uvijek se ne zna da li je jedan od pomenuta dva klub poslao službenu ponudu na adresu Lyona, no prošlost nas uči da je pred sami kraj prelaznog roka sve moguće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da li će Lacazette biti ljetno transfer iznenađenje ostaje nam da vidimo...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti