Lacazette odabrao idealnu jedanaestorku
Foto: EPA

Francuz izuzetno cijeni igrače Reala i Barce

Lacazette odabrao idealnu jedanaestorku

Napadač Lyona Alexandre Lacazette za kojeg se, prema špekulacijama, "otima" pola Evrope izabrao je svoj idealni tim, tačnije idealnih jedanaest igrača.

U Lacazettevom timu je svoje mjesto našlo čak šest, bivših ili sadašnjih, igrača Barcelone i četiri Real Madrida.

Jedino golman kojeg je Lacazzete odabrao za svoj idealni tim nije nikada nastupao za Real ili Barcu, a radi se o legendarnom golmanu Stare dame Gianluigiju Buffonu. 

Desni bek je Dani Alves, a lijevi Marcelo, dok su štoperska mjesta zauzeli kapiten Reala Sergio Ramos i štoper Barcelone Umtiti.

U vezni red je Lacazette uvrstio same legende. Ronaldinho, Zidane i Iniesta su našli svoje mjesto na sredini terena, dok se na mjestima napadača Francuz opredijelio za Messija, Henryja i Cristiano Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi