Lacazette s Lyonom potpisao novi ugovor

Sjajni napadač ostaje u Lyonu

Lacazette s Lyonom potpisao novi ugovor

A. Beganović

Fenomenalni francuski napadač Aleksandre Lacazette potpisao je novi ugovor sa Lyonom, javljaju francuski mediji.

Prema pisanju L'Equipea Lazacette je s Lyonom potpisao novi ugovor, ali francuski list nije objavio detalje istog, odnosno vremenski period i finansijsku stranu.

Sjajnom napadaču prijašnji ugovor je isticao na ljeto 2018. godine, a već mjesecima ser špekuliše o njegovo odlasku iz Lyona. No, potpisivanje novog ugovora najvjerovatnije znači da će Lacazette barem još godinu dana nositi dres slavnog francuskog kluba.

Podsjetimo, u prošloj sezoni je Lacazette za Lyon odigrao 33 utakmice i pritom je postigao 27 golova, kojima je dodao pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa su veliko interesovanje za njegovim uslugama pokazivali PSG, Arsenal i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.