Lacazette spreman za novi iskorak u karijeri

Napustit će Lyon

Lacazette spreman za novi iskorak u karijeri

E. Škorić

Alexandre Lacazette spreman je da sasluša ponude drugih klubova na kraju sezone.

Francuski napadač povezivao se s londonskim timovima Arsenalom i West Hamom, koji su pokušavali prošlog ljeta da ga dovedu.

Ponude iz Engleske nisu prihvaćene, ali Lacazette je sperman da narednog ljeta napusti Francusku i da napravi još jedan korak u karijeri.

"Vidjet ćemo u junu naredne godine šta će biti i šta će biti ponuđeno mom klubu i meni. To što me žele veliki timovi čini me sretnim i znači da sam radio dobro posao", kazao je Lacazette, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ovog ljeta je bilo nekih zanimljivih ponuda, ali predsjednik je rekao 'ne' za dobrobit kluba i ja to razumijem, ali to bi se ubrzo moglo promijeniti. Mada, ne poričem da sam sretan u Lyonu".

Lacazette je zabio 12 golova u 15 utakmica u svim takmičenjima u tekućoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi