Lacazette: Traži me nekoliko klubova, ali...

Napadač Lyona

Lacazette: Traži me nekoliko klubova, ali...

Alexandre Lacazette ove sezone pruža odlične partije i već na ljeto Lyon bi ga mogao dobro unovčiti. 

Iako se za usluge 23-godišnjeg napadača interesuju Arsenal, Liverpool i Tottenham, Lacazette je u razgovoru za OL TV istakao da još uvijek nije donio odluku o tome hoće li promijeniti sredinu u predstojećem prelaznom roku. 

"Prošle godine, kada se govorilo o mogućem transferu, zabrinulo me što se ništa nije dogodilo unatoč svim glasinama. Želim dati što više ove sezone, a na kraju ćemo vidjeti što će biti," riječi su Lacazettea, koji je potom dodao:

"Znam da me traži nekoliko klubova, ali još uvijek nisam donio odluku hoću li otići ili ne. Čekam i dalje da neki klub stavi određeni broj miliona eura na stol."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije