Lacazette: Volio bih da odgovorim na primamljivu ponudu
FOTO: EPA

Spreman napustiti Lyon

Lacazette: Volio bih da odgovorim na primamljivu ponudu

Francuski napadač Alexandre Lacazette izjavio je da postoji mogućnost da napusti Lyon. 

Lacazette pruža fenomenalne partije u dresu Lyona i mjesecima se špekuliše o interesovanju Arsenala za njegove usluge, a da odlazak u ovom prijelaznom roku izvjestan potvrdio je i u razgovoru za medije u Francuskoj. 

"Ako stigne ponuda koju je teško odbiti, volio bih da odgovorim na nju. Ali, dobro se osjećam u Lyonu, dokaz da je sve na mjestu su golovi. Zadovoljan sam igrom, saigračima... Sve ide dobro za mene", kazao je Lacazette. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Lacazette za Lyon nastupa od početka karijere i dosad je na 232 utakmice postigao 95 golova. Pored Arsenala za njegov potpis se još bore West Ham i Liverpool.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi