Lahm: Guardiola bi trebao ostati u Bayernu

Iskusni fudbaler cijeni španskog trenera

Lahm: Guardiola bi trebao ostati u Bayernu

A. Beganović

Iskusni fudbaler Bayerna, Philip Lahm, želi da Pep Guardiola produži ugovor sa aktuelnim njemačkim prvakom.

"Guardiola bi treba ostati. Radi se o velikom treneru i bio bih sretan završiti karijeru pod njegovom vodstvom", izjavio je iskusni Lahm.

"Biti trener je veoma teško. Trenirrati vrhunsku ekipu je teško i oduzima vam mnogo snage. On mora uzeti vremena za donošenje konačne odluke", dodao je fudbaler Bayerna.

Podsjetimo, aktuelni ugovor Guradiole s Bayernom ističe na ljeto 2016. godine, a već duže vrijeme se špekuliše o njegovvom odlasku na Otok.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.