Lahm: Mislio sam da je poraz Arsenala greška
Foto:EPA

Uoči duela protiv Dinama

Lahm: Mislio sam da je poraz Arsenala greška

S. Bošković

Zvijezda Bayern Munchena, Philipp Lahm, priznao je da ga je šokirao poraz Arsenala protiv Dinama na otvaranju Lige prvaka.

Arsenal je izgubio u Zagrebu sa 2:1, a Olivier Giroud je u tom susretu dobio crveni karton i olakšao je put Dinamu do pobjede.

Večeras Pep Guardiola i njegovi igrači na Allianz Areni igraju protiv Dinama u drugom kolu Lige prvaka, a u najavi ovog susreta Lahm je istakao:

"Dinamo je veoma siguran kod kuće. Imaju dobre navijače i teško ih je poraziti. Poraz Arsenala u Zagrebu me iznenadio. Kad sam prvi put vidio rezultat mislio sam da je greška".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Tim iz Bavarske igra fantastično u Bundesligi, a u svojim redovima Bayern ima u ovom trenutku najboljeg napadača Evrope, Roberta Lewandowskog. Dinamo također bilježi pobjede, ali ne previše sigurno. Ipak, za očekivati je da Modri pokušaju iznenaditi prvake Njemačke, no bit će veoma teško.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.