"Lakše je kada Džeko šutira, a ne Pjanić"

Florenzi o šutiranju penala

"Lakše je kada Džeko šutira, a ne Pjanić"

M. Šljivak

Alessandro Florenzi dao je zanimljivu izjavu nakon meča protiv Lazija.

Roma je u rimskom derbiju savladala Nebeskoplave (2:0), a strijelac s penala je bio i Edin Džeko.

Vučica je imala penal i u Ligi prvaka protiv Bayera iz Leverkusena. Pjanić je tada pogodio za pobjedu, a Florenzi tvrdi kako je lakše gledati da Džeko izvodi penal.

"Bio sam sigurniji da će Džeko pogoditi, nego što je to bio slučaj protiv Bayera, kada je šutirao Pjanić", rekao je Florenzi.

On smatra da je dug put pred Romom...

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek ima dosta do kraja prvenstva. Sada treba da uživamo u pobjedi i nju posvećujemo navijačima. Šteta je što je danas stadion bio prazan", dodao je Florenzi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti