Lalatović: Ovdje ni Mourinho ne bio uspio

Trener Zvezde u odlasku:

Lalatović: Ovdje ni Mourinho ne bio uspio

Partizan je po 26. put osvojio šampionsku titulu u Srbiji, a Crvena zvezda je ostala bez ijednog trofeja obzirom da će u finalu Kupa Srbije igrati Čukarički i Partizan. 

U ljutice Bogdana su se odlučili da prekinu, odnosno da ne nastave saradnju sa sadašnjim trenerom NenadomLalatovićem, kojem će utakmica protiv Mladosti iz Lučana biti posljednja na klupi kluba s Marakane. 

"Meni ugovor ističe i od produžetka saradnje nema ništa. Nije mi ni nuđen produžetak, a moja odluka je poznata od prije sedam dana. Odlazim u interesu Zvezde, ali oni neće riješiti probleme ukoliko se ne napravi veći zaokret. U nekim stvarima može da bude na klupi i Mourinho, ali neće uspeti u svojoj viziji", rekao je Zvezdin trener u svojoj izjavi za tamošnji Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.