Lalatović: Sremni smo za Javor

Trener Čukaričkog pred nastavak sezone

Lalatović: Sremni smo za Javor

D. Vejo

Sve je spremno za početak proljetnog dijela Super lige Srbije, a ekipa Čukaričkog pod dirigentskom palicom novog stručnjaka Nenada Lalatovića za protivnika će imati ivanjički Javor.

Ostalo je još devet kola, a pred Brđanima stoje veliki izazovi. Želja im je kako kažu da se domognu play-offa lige, a do toga slijedi mnogo truda i rada.

Novopečeni strateg Čuke, sa timom je proveo 30 dana. Pripreme na Kipru donijele su i dostojne protivnike, te se radilo dosta na ispravljanju grešaka, a ponajviše onih u defanzivi.

"Vjerujem da su moji igrači spremni za nastavak prvenstva. Zajedno smo proveli oko mjesec dana, te smo odradili dosta kvalitetne pripreme. Njaveći problem je defanziva, koju smo nadam se popravili. Pojedine greške smo ispravili, ali još dosta trebamo raditi kako bi ostvario svoju viziju. Trgli smo se što je najbitnije", kazao je trener Čukaričkog, Nenad Lalatović.

Utakmica između Čukaričkog i Javora, igra se u subotu sa početkom od 17 sati.

Podsjetimo, Čuka je nakon jesenjeg dijela šampionata zauzela 12. poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi