Lampard: Aguero poput Messija i Ronalda

Hvali svog suigrača

Lampard: Aguero poput Messija i Ronalda

E. Škorić

Frank Lampard je odšuevljen Sergijom Aguerom, argentinskim napadačem koji je postigao hat-trick u pobjedi Manchester Cityja nad Bayernom.

Počelo se Aguera porediti s Cristianom Ronaldo i Lionelom Messijem, a Lampard smatra da njegov suigrač nije daleko od spomenutog dvojca.

“Ako Sergio zadrži ovu formu i nastavi da ovako igra, onda će ljudi pričati o njemu sa strahopoštovanjem, kao i o spomenutom dvojcu”, kazao je Lampard, dodavši:

“Nisam imao sreće da igram s Messijem ili Ronaldom, ali sam iz daljine uživao u njihovoj igri, a sada imam priliku da uživam uz Aguera”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.