Laporta demantovao glasine o dovođenju Mourinha

Laporta demantovao glasine o dovođenju Mourinha

A. Beganović

Nekadašnji predsjednik Barcelone, Joan Laporta, koji će ponovo pokušati doći na čelno mjesto katalonskog ponosa, demantovao je glasine koje kažu da će po svom povratku za trenera dovesti Josea Mourinha.

Laporta će se kandidovati za predsjednika Barcelone na izborima 2016. godine, a kao njegov najveći adut u kampanji spominjao se Jose Mourinho.

Međutim, nekadašnji predsjednik Barcelone demantovao je glasine o doveđenju Mourinha ukoliko preuzme funkciju predsjednika.

"Mourinho je veliki profesionalac i jako ga poštujem. Međutim, s njegovim zastupnikom i mojim prijateljem Jorge Mendesom nisam nikada razgovarao o dovođenju portuglaskog stručnjaka", izjavio je Laporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti