Laporta: Ronaldo nije ništa bolji od Neymara

Užareno pred El Classico

Laporta: Ronaldo nije ništa bolji od Neymara

S. Bošković

Predsjednik Barcelone Joan Laporta smatra da je Messi najbolji igrač na svijetu i da Ronaldo nije ništa bolji od Neymara. 

U subotu se igra El Classico i prepucavanja između Real Madrida i Barcelone ne nedostaje. 

Laporte je odlučio dodatno zakuhati stvari i isprovocirati najboljeg fudbalera Real Madrida, Cristiana Ronalda. 

"Messi je pobjednik. On voli ovakve utakmice jer se može pokazati pred čitavim svijetom. Svi će gledat i nadamo se da će igrati", izjavio je predsjednik katalonskog tima. 

Predsjednik aktuelnog evropskog prvaka osvrnuo se i na igrača koji je nosio Katalonce u odsustvu Messija, Neymara. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neymar je odmah iza Messija. Lionel je najbolji i na skroz drugoj razini. Iza njega se nalazi mnoštvo igrača među kojima je i Neymar. On se nalazi u razini s Cristianom Ronaldom i još će postati bolji", zaključio je Laporta. 

El Classico se igra u subotu, a Barcelonu i Real Madrid na tabeli dijele tri boda. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti