Lavezzi: Iskreno, nedostaje mi Italija i igranje u Seriji A

Argentinac iz PSG-a otkrio

Lavezzi: Iskreno, nedostaje mi Italija i igranje u Seriji A

Fudbaler PSG-a Ezequiel Lavezzi je u izjavi za francuske medije prisjetio igračkih dana provedenih u Italiji, gdje je nastupao za Napoli.

Argentinski reprezentativac je priznao da mu nedostaje Seria A, u koju ga pojedini mediji u posljednje vrijeme uveliko sele.

"Iskreno, nedostaje mi i Italija i italijanski fudbal. Napoli je specijalan grad, ali i cijela zemlja je fantastična. Ne kažem da je Pariz loš, ali je Italija nšto posebno", rekao je Lavezzi, te dodao:

"Ja sam Argentinac, a mi volimo da igramo pod pritiskom. Možda fudbal u Seriji A nije tako dobar kao nekada, ali je i dalje sjajno iskustvo i čini da se osjećate živim".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lavezzi je u Napoli stigao 2007. godine iz San Lorenza, a u tom klubu je odigrao 188 utakmica i postigao je 48 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.