Lavezzi mijenja Dybalu u reprezentaciji

Odluka selektora Argentine

Lavezzi mijenja Dybalu u reprezentaciji

Selektor argentinske reprezentacije na spisak za predstojeće kvalifikacijske utakmice uvrstio je iskusnog Ezequiela Lavezzija. 

Nakon što je postalo jasno da će Paulo Dybala morati pauzirati oko mjesec dana zbog povrede butine, selektor argentinske reprezentacije je odlučio iz Kine pozvati Ezequiela Lavezzija, koji je posljednji put za Argentinu igrao u junu. 

Narednu kvalifikacijsku utakmicu Argentinci će odigrati 10. novembra na gostujućem terenu protiv Brazila, a pet dana kasnije na svom terenu će odmjeriti snage s Kolumbijom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Argentina je, inače, peta na tabeli južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi