Lavezzi nova meta Liverpoola
Foto: EPA

Argentinac želja Liverpoola

Lavezzi nova meta Liverpoola

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Ezequiel Lavezzi nalazi se na listi želja engleskog velikana Liverpoola

Fudbaler PSG-a često se spominje u kontekstu odlaska iz redova aktuelnog prvaka Francuske.

Njegovo ime se povezivalo većinom s italijanskim velikanima Juventusom, Milanom i Interom, a u igru za njegovo dovođenje se uključio i Liverpool.

Navodno, Redsi su spremni poslati ponudu vrijednu 18 miliona funti za Lavezzija, koji je većinu utakmica u protekloj sezoni počinjao s klupe za rezerve.

Tim s Anfielda je pokušao angažovati i francuskog napadača Loica Remyja, ali je ovaj fudbaler pao na ljekarskim pregledima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.