Lavezzi odgovorio na tvrdnje da konzumira marihuanu

Veliki skandal potresa selekciju Argentine

Lavezzi odgovorio na tvrdnje da konzumira marihuanu

E. Čaušević

Argentinski mediji prije nekoliko dana objavili su da je Ezequiel Lavezzi izbačen iz reprezentacije Argentine zbog konzumiranja marihuane.

Argentinska javnost digla je veliku prašinu jer Lavezzi neće igrati večeras protiv Kolumbije jer je navodno izbačen iz sastava. Mediji u toj državi prenijeli su da je Lavezzi konzumirao marihuanu, te da je zbog toga dobio "nogu".

Novinar jednog argetinskog medija preko Twittera je objavio da je Lavezzi izbačen iz kampa Argentine, jer je prethodnu noć konzumirao marihuanu, te je uhvaćen na djelu. Nakon svega oglasio se i argentinski fudbaler.

"Moram poručiti novinaru Gabrielu Anellu da ću ga tužiti zbog lažnih informacija i uvreda kako konzumiram marihuanu. On je nanio velike povrede meni, ali i mojoj porodici. Može da ga bude sram", poručio je Lavezzi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi