Lazio dogovorio transfer iranskog reprezentativca
Foto: EPA

Sardar Azmoun veoma blizu potpisa za Lazio

Lazio dogovorio transfer iranskog reprezentativca

Teme:

Sjajni Sardar Azmoun je samo prije nekoliko dana prešao iz Rostova u Rubin iz Kazanja, ekipu iz koje je i otišao u Rostov, a sada mu se smiješi novi transfer.

Naime, iranski fudbaler koji je očarao fudbalsku javnost u Rusiji, mogao bi uskoro preći u Lazio, a Sky Sports prenosi da su Biancocelesti već dogovorili uslove ugovora sa Azmounom, te da su u toku pregovori o visini naknade s Rubinom.

Navodno, Lazio je spreman Rubinu ponuditi 15 miliona eura za usluge iranskog fudbalera, dok bi u ugovor bili uključeni i bonusi u iznosu od 3 miliona eura.

Azmoun je, navodno, jedna od najvećih želja trenera Lazija Simonea Inzaghija, a ovaj 22-godišnji ofanzivni fudbaler je prošle sezone u dresu Rostova odigrao 41 utakmicu u svim takmičenjima, te je uspio postići 12 golova i upisati tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi