Lazio dovodi Emmanuela Adebayora?

Gazzetta dello Sport javlja

Lazio dovodi Emmanuela Adebayora?

Emmanuel Adebayor je fudbaler koji je u svojoj karijeri promijenio veliki broj klubova, ali još uvijek ga put nije odveo u Seriju A.

Ipak, prema pisanju Gazzette dello Sport, to bi se moglo desiti vrlo lako. Navodno se ovaj napadač nalazi na meti rimskog Lazija, koji bi iskusnog Togoanca rado volio vidjeti u svojim redovima.

Adebayor je trenutno član Tottenhama, ali čini se da u klubu sa White Hart Lanea neće dobijati mnogo prilike za igru u novoj sezoni. Odlazak u Lazio bi po pitanju minutaže sigurno bio dobar potez za 31-godišnjeg napadača.

Rerezentativac Toga je u svojoj karijeri nastupao za Merlan, Metz, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid i Tottenham, čiji je član od 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.