Lazio pobjeđuje čak i bez udarca u okvir gola

Kad krene, ne staje...

Lazio pobjeđuje čak i bez udarca u okvir gola

Teme:

Da ekipi rimskog Lazija ove sezone sve polazi od ruke dokaz je i sinoćnja utakmica protiv Nice u Evropskoj ligi.

Za razliku od većine utakmica koje su Nebeskoplavi odigrali od početka sezone, u duelu sa Nicom kombinovani tim Lazija nije bio previše raspoložen za napadački fudbal. Izabranici Simonea Inzaghija su podbacili, ali su uprkos tome upisali još jednu pobjedu.

Za 90 minuta Lazio nije uputio niti jedan udarac u okvir gola, a onda je u sudijskoj nadoknadi došao do pobjede zahvaljujući autogolu fudbalera Nice Le Marchanda.

Za Lazio je ovo bila već deveta pobjeda u nizu u svim takmičenjima, a četvrta u Evropskoj ligi kojom je tim iz italijanske prijestolnice osigurao prvo mjesto u grupi K i plasman u knock-out fazu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi