Lazio predstavio novi gostujući dres

Inspirisan onim iz osamdesetih godina

Lazio predstavio novi gostujući dres

Teme:

Italijanski Lazio za narednu sezonu je predstavio novu gostujuću garnituru dresova, koja označava nastavak saradnje sa proizvođačem sportske opreme Macron. 

Gostujući dres je također inspirisan onim iz osamdesetih godina, a sudeći po pisanju tamošnjih medija, prve reakcije nakon premijerne objave su i više nego pozitivne. 

Tim za koji nastupa naš Senad Lulić u novu sezonu ulazi ponovo sa visokim ambicijama, nakon što je prošle sezone prvenstvo u Seriji A okončano na trećoj poziciji. Vrijedi istaći da je Lazio bio i finalist Italijanskog kupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.