Lazio traži zamjenu za Keitu: Gabbiadini prva opcija
Foto: EPA

Fudbaler Svetaca na meti rimskog kluba

Lazio traži zamjenu za Keitu: Gabbiadini prva opcija

Italijanski Il Messaggero tvrdi da će Lazio, ukoliko proda Keitu Baldea Diaoa, pokušati da dovede napadača Southamptona, Manola Gabbiadinija.

Između čelnika Lazija i Keite je došlo do nerazumijevanja kada je njegov ugovor s rimskom ekipom u pitanju, pa Senegalac odbija učestvovati u treninzima ekipe i pokušava natjerati Lazio da ga proda Juventusu.

Trener Lazija, Simeone Inzaghi, je već javno istakao da će mu biti potrebna zamjena za Keitu, a italijanski mediji navode da je Gabbiadini prva meta.

Gabbiadini je tek ovog januara stigao u Southampton iz Napolija za 17 miliona eura, a već bi se mogao vratiti u Italiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 25-godišnji Italijan je od svog dolaska u Southampton ostavio veoma dobar utisak, te je uspio postići sedam golova u 14 nastupa za Svece.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi