Legenda Real Madrida iznenađujuće na klupi Gabona

Camacho se vraća poslu

Legenda Real Madrida iznenađujuće na klupi Gabona

Teme:

Fudbalska reprezentacija Gabona večeras je dobila novog selektora a on je, na veliko iznenađenje dobrog dijela javnosti, Jose Antonio Camacho.

Legendarni fudbaler Real Madrida postigao je dogovor sa čelnicima FS Gabona koji od njega očekuju uspjeh na Afričkom Kupu nacija koji se igra početkom 2017. godine.

Kako se navodi, Camacho će godišnje zarađivati 800.000 eura koje će dijeliti sa svojim saradnicima, a najveća zvijezda koju će trenirati u ovoj selekciji bit će Pierre-Emerick Aubameyang.

Camachov dolazak na klupu Gabona iznenadio je mnoge jer je iskusni stručnjak posljednji angažman imao prije tri godine kada je bio selektor Kine. Osim toga, Camacho ne govori francuski jezik.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Jose Antonio Camacho je u karijeri trenirao Osasunu, Benficu, Espanyol, Sevillu i Rayo Vallecano, a jedno vrijeme je bio i selektor Španije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi