Legenda Reala: Nije nemoguće da Messi pređe u Madrid

Meksikanac za španske medije

Legenda Reala: Nije nemoguće da Messi pređe u Madrid

Navijači Barcelone još uvijek pamte ljeto 2000. godine i dan kada je Luis Figo Camp Nou zamijenio Santiago Bernabeu stadionom. 

Teško je i povjerovati da bi to mogao uraditi najbolji fudbaler Katalonaca Lionel Messi, koji u posljednje vrijeme sve više pokazuje nezadovoljstvo, a doživio je i prve uvrede i zvižduke od navijača katalonskog kluba. 

Meksikanac Hugo Sanchez i bivši fudbaler madridskog Reala rekao je za madridske medije kako bi Messi mogao krenuti putem Figa, ukoliko Barcelona nastavi sa lošim tretmanom Argentinca. 

"Mislim da Messi nije zadovoljan ugovorom koji ima u Barceloni. Iskreno vjerujem da se ne osjeća cijenjeno. Ako Barcelona nastavi da ga tretira ovako ne bi me iznenadilo da ih napusti i pređe u Real Madrid," rekao je Sanchez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.